Attentie: U bevindt zich in de demo-omgeving van de MONITOR-IC site.

Welkom op de website van het MONITOR-IC onderzoek

Welkom op de website van het MONITOR-IC project. De naam van het project is afgeleid van:

Meten van gevOlgen vaN InTensieve zORg voor Intensive Care patiënten

Het MONITOR-IC project wordt uitgevoerd door de intensive care (IC) van het Radboudumc (Nijmegen), Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ, Nijmegen), ziekenhuis Bernhoven (Uden), het Maasziekenhuis (Boxmeer), Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ, Den-Bosch), Rijnstate (Arnhem) en het Amphia ziekenhuis (Breda) waarbij alle IC-patiënten voor een langere tijd na hun IC opname worden gevolgd.

Het project wordt mede ondersteund door de stichting Family and Patient Centered Intensive Care die de belangen van (ex-)IC patiënten en familie behartigt (http://www.fcic.nl/).

Wilt u weten waarom het zo belangrijk is dat patiënten meedoen aan dit onderzoeksproject dan kunt u dit terugvinden bij de achtergrond van het project.

U kunt op deze website verder informatie terugvinden over de planning van het project, projectmedewerkers, nieuwsbrieven en MONITOR-IC in het nieuws (deze pagina).

Heeft u een vraag over het project dan kunt een mail sturen naar: MONITOR-IC@Radboudumc.nl

U kunt ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met een van de projectmedewerkers via:
024-3617540 (maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00uur)

Agenda

MONITOR-IC

Doel van het onderzoek

Het verkrijgen van inzicht in de gevolgen van IC-zorg op de kwaliteit van leven gedurende vijf jaar na een Intensive Care opname teneinde de zorg voor patiënten te verbeteren.

Lees meer over het MONITOR-IC onderzoek